για &

Blog

Οδηγίες Πρόσβασης - Gileri eco & design residences
Το Γκιλέρι βρίσκεται σε εκείνο το μέρος του χωριού που είναι απρόσβλητο από το αυτοκίνητο, εξασφαλίζοντας εκτός των άλλων επιπλέον ησυχία και άνεση για τα παιδιά να τριγυρίσουν. Για την πρόσβαση στην κατοικία θα χρειαστεί να κατέλθετε ή να ανέλθετε λίγες σκάλες. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Για εμάς - Gileri eco & design residences
Πάντα μας άρεσε να φιλοξενούμε τους φίλους μας στο σπίτι στο χωριό. Και τους φίλους τους. Και τους φίλους των φίλων τους. Φίλους που δεν είχαμε γνωρίσει ακόμα. Κοιτώντας πίσω είναι σίγουρα κάποιες εκατοντάδες. Για ένα τριήμερο. Για ένα Σαββατοκύριακο. Για ένα βράδυ. Γιατί έτσι. Ήταν και τα καρναβάλια, τα οποία εκτοξεύουν τους μέσους όρους των επισκεπτών.
Ορεινή Αρκαδία με παιδιά - Gileri eco & design residences
Ιδανικός προορισμός για οικογένειες όλες τις εποχές του χρόνου



Το πρωινό μας - Gileri eco & design residences
Το πρωινό προσφέρεται σε καλάθι, σε κάθε κατοικία ώστε να το παρασκευάσετε στο χρόνο σας και με το τρόπο σας. Το κατάλυμα μας δεν διαθέτει κοινόχρηστους χώρους εστιατορίου / κουζίνας. Κάτι που εξυπηρετεί ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες, λόγω COVID-19.
Οινοτουρισμός στην Αρκαδία - Gileri eco & design residences
Ερχόμενοι στα Λαγκάδια από Αθήνα / Κόρινθο περνάτε μέσα από την  αμπελουργική ζώνη του ΠΟΠ (ΟΠΑΠ) Μαντίνεια, η οποία ταυτίζεται με κρασιά φτιαγμένα από την ποικιλία Μοσχοφίλερο.





Αγροτουριστικές δραστηριότητες - Gileri eco & design residences
Έχετε νοιώσει ποτέ τη μυρωδιά του φρέσκου τυριού  ή τη γεύση των φρεσκοκομμένων χόρτων;
Πως θα σας φαινότανε να φτιάχνατε μόνοι σας παραδοσιακές μεσογειακές συνταγές με τα λαχανικά που μόλις κόψατε;







4os ΚΡΕΚΟΝΙΑΝ RUN στα Λαγκάδια - Gileri eco & design residences
Την Κυριακή 20 Αυγούστου 2023 (10:00) θα διεξαχθεί στα Λαγκάδια Αρκαδίας ο 4ος Κρεκόνιαν Αγών, με αγώνες 15 χλμ. και 5 χλμ.


Check Rates
ESPA