για &

» Blog

Αγροτουριστικές δραστηριότητες

Έχετε νοιώσει ποτέ τη μυρωδιά του φρέσκου τυριού  ή τη γεύση των φρεσκοκομμένων χόρτων;
Πως θα σας φαινότανε να φτιάχνατε μόνοι σας παραδοσιακές μεσογειακές συνταγές με τα λαχανικά που μόλις κόψατε;







Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να γνωρίστε το φυσικό περιβάλλον ενός τόπου, την πολιτιστική του κληρονομιά, τους ανθρώπους και τις συνήθειες τους;

 

Εμείς προτιμούμε να «κατεβάσουμε ταχύτητα», εμπνεόμαστε από την φιλοσοφία του αγροτουρισμού και ανάλογα την εποχή αλλά κυρίως τους ζεστούς μήνες του έτους:

 

--> Μαζεύουμε άγρια χόρτα και φτιάχνουμε ένα απλό, αλλά από τα ποιο νόστιμα χορτοφαγικά γεύματα της μεσογειακής κουζίνας.

 

--> Συλλέγουμε από τον κήπο φρέσκα λαχανικά και παρασκευάζουμε δύο από τα δημοφιλέστερα μεσογειακά λαδερά γεύματα.

 

--> Αρμέγουμε και τυροκομούμε στις παρυφές του χωριού αλλά πολύ κοντά στις εγκαταστάσεις μας. Φτιάξτε το δικό σας τυρί!!

 

--> Το φθινόπωρο αλλά και την άνοιξη αν οι συνθήκες είναι ευνοϊκές μετά από έντονες βροχοπτώσεις τα πρώτα μανιτάρια εμφανίζονται και μπορούμε να τα συλλέξουμε. Με ψάθινα καλαθάκια υπό των οδηγιών έμπειρου οδηγού, γίνεται η συγκομιδή σε συνδυασμό με μια όμορφη πεζοπορία και τα μαγειρεύουμε επί τόπου.

 

--> Ανακαλύπτουμε τα διαφορετικά αρώματα, γεύσεις και χρώματα που μπορεί να δώσει η ποικιλία του μοσχοφίλερου στα οινοποιεία της περιοχής. Δείτε εδώ περισσότερα

 

 

 
Τα γεύματα συνοδεύονται από παραδοσιακά προϊόντα όπως πατάτες, γραβιέρα ή φέτα, ψωμί και κρασί.

Οι υπηρεσίες παρέχονται σε συνεργασία με έμπειρους εξωτερικούς συνεργάτες σε ελληνικά και αγγλικά.

 



Τιμές από 20 εως 60 ευρώ / άτομο.



Check Rates
ESPA