για &

Βόλτες

Δραστηριότητες, κοντά στο χωριό
Με τα πόδια - Gileri eco & design residences

Με τα πόδια

Ο καλύτερος τρόπος να απολαύσετε το Μαίναλο είναι να το περπατήσετε. Το mainalon Trail είναι τομονοπάτι που το διασχίζει. Οι διαδρομές του από αρκετά απλές για όλη την οικογένεια μέχρι λίγο απαιτητικές, έχουν καλή σήμανση και δεν απαιτείται  ιδιαίτερη εμπειρία ή φυσική κατάσταση. Menalontrail.eu η επίσημη ιστοσελίδα του.Με το αυτοκίνητο - Gileri eco & design residences

Με το αυτοκίνητο

Υπέροχες κυκλικές διαδρομές, μέσα από πανέμορφα δάση που οδηγούν σε σε μερικά από τα ωραιότερα χωριά της Πελοποννήσου. Από Αγία Παρασκευή Λαγκαδίων, Βαλτεσινίκο, Μαγούλιανα, εθνική οδό και πάλι πίσω η συντομότερη. Μέχρι Δημητσάνα / Στεμνίτσα / Λιμποβίσι / Αλωνίσταινα, εθνική οδό και πάλι πίσω,  η μεγαλύτερη κυκλική διαδρομή.

Village-hopping στην Ορεινή Αρκαδία - Gileri eco & design residences

Village-hopping στην Ορεινή Αρκαδία

Τα χωριά της Ορεινής Αρκαδίας είναι ο παράδεισος του village-hopping. Έχοντας τα Λαγκάδια ως βάση μπορείτε να ανακαλύψετε την ιστορική Δημητσάνα, την διάσημη Στεμνίτσα, την περιβόητη Ελάτη, το εγκαταλελειμμένο Λιμποβύση των Κολοκοτρωναίων, την φιλόξενη Βυτίνα και τόσα άλλα λιγότερο γνωστά χωριά, που θα σας μαγέψουν με την αγνή ομορφιά τους, την μακρά τους ιστορία και το ιδιαίτερο φυσικό περιβάλλον

Οι βουνοκορφές, τα αλπικά λιβάδια, οι ποταμοί Λούσιος και Αλφειός με τα γιοφύρια τους, συνθέτουν ένα φυσικό σκηνικό που θα σας κόψει την ανάσα.

Η παραδοσιακή αρχιτεκτονική, οι τοπικές γεύσεις, οι πλατείες με τα πλατάνια και τα ανακατασκευασμένα καφενεία, θα σας ταξιδέψουν στην αυθεντική παράδοση της Ορεινής Πελοποννήσου.


Check Rates
ESPA