για &

με παιδί

Σαββατοκύριακο με παιδιά ηλικίας 3 ως 8 ετών. Στο σπίτι δε «χωράνε», στο αμάξι δε κάθονται, για περπάτημα «ε», στο καφενείο «ούτε καν».  5 ιδέες για να μη κουνήσετε το αμάξι, «μπιτ» από το parking.

Για το τι μπορείτε να κάνετε στην ορεινή Αρκαδία με παιδί, μπορείτε να δείτε εδώ

Παιδική χαρά - Gileri eco & design residences

Παιδική χαρά

Λίγα μέτρα από το ξενώνα μας βρίσκεται το δημοτικό σχολείο Λαγκαδίων. Οι μικροί μας επισκέπτες θα ενθουσιαστούν περισσότερο με την όμορφη μικρή παιδική χαρά στην αυλή του με την καταπληκτική Θέα.Κυνήγι θησαυρού - Gileri eco & design residences

Κυνήγι θησαυρού

Βρες το γάιδαρο και τις κότες του Τάσου, το φούρνο της Πωγιώς και το μυστικό πέρασμα του Αλέξη. Μέσα από ένα κυνήγι θησαυρού που ετοιμάσαμε γύρω από τη γειτονιά μας, αναδεικνύουμε τη «ζωή στο χωριό» στα παιδιά του σήμερα.Παιχνίδια στο σπίτι - Gileri eco & design residences

Παιχνίδια στο σπίτι

Όταν ο καιρός και το φως την ημέρας δεν συμμαχούν για πολλές βόλτες, διαθέτουμε ξύλινα δημιουργικά παιχνίδια σε όλες τις κατοικίες μας, παιδικά βιβλία…. και φυσικά Netflix / youtube !

 

Λαγκαδιότης Καταράκτης - Gileri eco & design residences
Λαγκαδιότης Καταράκτης
Τους χειμερινούς μήνες, ακριβώς στην είσοδο του χωριού μετά τις εργασίες διαπλάτηνσης του γεφυριού,  αποκαλύφθηκαν πολλοί μικροί καταρράκτες, που μπορεί να μην ανταγωνίζονται της Σαμοθράκης, προσφέρουν όμως στους μπόμπιρες το κίνητρο να σκαρφαλώσουν και να αναπτύξουν τις κινητικές τους δεξιότητες.

Βόλτα στο Μπούφι - Gileri eco & design residences
Βόλτα στο Μπούφι

Ανακαλύψετε τους παλιούς νερόμυλους των Λαγκαδίων στο συνοικισμό Αγ. Νικόλαος (Μπούφι) και τι είδε ο "Γιάννης Λουκάς"  που δε βρήκε στη "Βία Γκιμπελίνα"  στο μυθιστόρημα Μπαρ Φλωμπέρ του Αλέξη Σταμάτη.

Ίσως η μόνη βόλτα που θα χρειαστεί αυτοκίνητο, επειδή η ανηφόρα μετά δε βγαίνει και τόσο εύκολα.

 

Κι' άλλα παιχνίδια στο σπίτι - Gileri eco & design residences
Κι' άλλα παιχνίδια στο σπίτι
Κι επειδή πάντα το καινούργιο είναι διασκεδαστικό, ειδικά όταν πρόκειται για  Playmobil, διαθέτουμε διαφορετικές εμπλουτισμένες σειρές των αγαπημένων μας παιχνιδιών.


Check Rates
ESPA