για &

Δραστηριότητες

Αν είστε της περιπέτειας, συνδυάστε την διαμονής σας με δραστηριότητες του βουνού, του νερού... και του χωριού που θα θυμάστε για πάντα.

 

 

_

Ο Λάδωνας σε αντίθεση με την μυθολογία όπου ήταν ένας φοβερός και τρομερός δράκος φύλακας των χρυσών ‘’Μήλων των Εσπερίδων ‘’, στην πραγματικότητα είναι ένας ποταμός με ήρεμη ροή, πράγμα που τον κάνει ιδανικό για δραστηριότητες ακόμη και για μικρά παιδιά.

Μέσα από μια διαδρομή περίπου επτά χιλιομέτρων ανάμεσα σε ένα καταπράσινο τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς το Ράφτινγκ είναι ο ιδανικός τρόπος εξερεύνησης για μικρούς και μεγάλους. Κατάλληλο για παιδιά 5 χρονών και άνω τους θερινούς μήνες._
Απολαύστε ποδηλατάδα σε ένα υπέροχο ελατόδασος, μέσα από κυκλικές διαδρομές χωρίς μεγάλες υψομετρικές διαφορές, ανάλογα και με την φυσική σας κατάσταση. Κατάλληλη από 15 ετών με βασική προϋπόθεση την καλή ισορροπία και μια μικρή εμπειρία.
 
Προσεγγίστε μερικά από τα πιο όμορφα μέρη όπου μόνο με τα πόδια μπορεί κανείς να προσεγγίσει, μάθετε να διαβάζετε τους δρόμους του βουνού (μονοπάτια), δοκιμάστε τις δεξιότητές σας στην τοξοβολία και γιατί όχι, μαγειρέψτε και  απολαύστε ένα υπαίθριο γεύμα μέσα στα έλατα με τοπικές γεύσεις.


_

Σίγουρα μία από τις εμπειρίες που αξίζει να δοκιμάσει κανείς είναι η Ιππασία στο ελατόδασος του Μαινάλου. Πόσο μάλλον όταν τα άλογα είναι ήρεμα και οι συνοδοί  έμπειροι.

Διαδρομές από 15’ για μικρά παιδιά, 35’ & 60’ για 6 ετών και πάνω μέχρι και 3,5h για τους πλέον έμπειρους._

Τι είναι ένας τόπος αν όχι οι άνθρωποί του και οι γεύσεις του;

Επισκεφθείτε το βραβευμένο και πρώτο πιστοποιημένο επισκέψιμο Οινοποιείο της Πελοποννήσου σε  ένα κτήριο του 1870. Γνωρίστε τους μοναδικούς ιδιοκτήτες του, μαθαίνοντας παράλληλα για τη σύγχρονη ενασχόληση με τη βιολογική γεωργία και τα φυσικά κρασιά.

Δείτε από κοντά την παλαίωση του οίνου στα υπόγεια κελάρια, απολαύστε τα βιολογικής γεωργίας κρασιά συνοδευόμενα από χωριάτικες πίτες και ψωμάκια με πετιμέζι, ελιές, τυρί κ.ά. σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον.

--> Περισσότερα_
Έχετε νοιώσει ποτέ τη μυρωδιά του φρέσκου τυριού  ή τη γεύση των φρεσκοκομμένων χόρτων; Πως θα σας φαινότανε να φτιάχνατε μόνοι σας παραδοσιακές μεσογειακές συνταγές με τα λαχανικά που μόλις κόψατε;

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να γνωρίστε το φυσικό περιβάλλον ενός τόπου, την πολιτιστική του κληρονομιά, τους ανθρώπους και τις συνήθειες τους;

--> Περισσότερα
Γιατί να τις επιλέξετε όλες
Ένα σημείο επαφής
Προσαρμόστε το πρόγραμμα σας απλά και κάνετε όλες τις συνεννοήσεις με έναν άνθρωπο
Δωρεάν μεταφορά
Από Λαγκάδια > Βαλτεσινίκο, για να απολαύσετε την πεζοπορική διαδρομή του Μαιναλον Trail
Τοπικές γεύσεις
Καρύδια, μέλι ή κρασί του τόπου μας, επιλέξετε το δώρο που θέλετε
Συνδυάστε τες όλες σε πακέτο 3 διανυκτερεύσεων από 190 € / άτομο, ρωτήστε μας σχετικά και ζητείστε περισσότερες πληροφορίες.

Check Rates
ESPA