για &

Κατοικίες

Όταν στα βουνά της Αρκαδίας αντάμωσαν η παραδοσιακή αρχιτεκτονική με το σύγχρονο design και τη minimal αισθητική, δημιουργήθηκε το Γκιλέρι Eco & Design Residences.

Οι τρεις κατοικίες του, επανασυστήνουν την αρκαδική απλότητα στο χώρο της φιλοξενίας. Μέρος του οικιστικού συνόλου, εγκολπώνει τον επισκέπτη στο κλίμα του παραδοσιακού οικισμού των Λαγκαδίων.

Το άνετο καθιστικό, τα ποιοτικά έπιπλα και υφάσματα αλλά και η ιδιαίτερη ατμόσφαιρα της κάθε κατοικίας, εγγυόνται στιγμές χαλάρωσης και ανάπαυσης, στους επισκέπτες στο τέλος της ημέρας. Ο πλήρης οικιακός εξοπλισμός με όλα τα σύγχρονα καλούδια, παιχνίδια και βιβλία για όλες τις ηλικίες, τους κάνει να μην φεύγουν από κοντά του.
Θόλοι - Κατοικία 2 Επιπέδων - Gileri eco & design residences

Θόλοι - Κατοικία 2 Επιπέδων

50 m²    5 άτομα    2 επίπεδα     2 WC 

Οι κατοικία Θόλοι αποτελούνται από τον κυρίως χώρο με τη κουζίνα  και δύο υπόσκαφους πέτρινους θόλους που έχουν μετατραπεί σε κρεβατοκάμαρες.
Σάλλα - Κατοικία 2 Υπνοδωματίων - Gileri eco & design residences

Σάλλα - Κατοικία 2 Υπνοδωματίων

58 m²    6 άτομα    2 όροφοι     2 WC   Ξυλόσομπα  Θέα

Η Κατοικία 2 Υπνοδωματίων «Σάλλα», διαθέτει στο ισόγειο μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ξυλόσομπα, καθιστικό και τραπεζαρία 7 ατόμων και WC...
Χειμωνιάτικο - Οικογενειακό Στούντιο - Gileri eco & design residences

Χειμωνιάτικο - Οικογενειακό Στούντιο

38 m²   5 άτομα   Τζάκι   Αυλή

Το οικογενειακό Στούντιο Χειμωνιάτικο διαθέτει ένα κρεβάτι-κουκέτα τριών ατόμων και ένα κρεβάτι τοίχου, άνετο καθιστικό, μπάνιο, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και τραπεζαρία 5 ατόμων...

Check Rates
ESPA