για &

» Blog

Οδηγίες Πρόσβασης

Το Γκιλέρι βρίσκεται σε εκείνο το μέρος του χωριού που είναι απρόσβλητο από το αυτοκίνητο, εξασφαλίζοντας εκτός των άλλων επιπλέον ησυχία και άνεση για τα παιδιά να τριγυρίσουν. Για την πρόσβαση στην κατοικία θα χρειαστεί να κατέλθετε ή να ανέλθετε λίγες σκάλες. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Τα αυτοκίνητα περιορίζονται στο κεντρικό parking του χωριού και σε άλλους δημόσιους χώρους πλησιέστερους του καταλύματος. Ο απλούστερος τρόπος πρόσβασης είναι κατεβαίνοντας τα σκαλιά ανάμεσα στο κεντρικό parking και την πλατεία Ηρώων (μπλε διαδρομή). Υπάρχει η σχετική σήμανση και παρέχονται επιπλέον οδηγίες αν χρειαστεί.

Εντός του οικισμού συνίστανται οι μετακινήσεις με τα πόδια. Οι αποστάσεις δεν είναι μεγάλες. Τουλάχιστον μέχρι τον κεντρικό δρόμο (εθνική οδός).

Ως επί το πλείστων το εσωτερικό δίκτυο του χωριού αποτελείται από σκάλες. Υπάρχουν όμως και κάποιοι περιμετρικοί δρόμοι (κόκκινη διαδρομή) που οδηγούν στο πάνω ή το κάτω μαχαλά, ανάλογα. Ένας τέτοιος επιτρέπει την στάθμευση αυτοκινήτου κοντά, αλλά όχι ακριβώς μπροστά στο κατάλυμα (κόκκινη διαδρομή). Και πάλι υπάρχει η σχετική σήμανση και παρέχονται επιπλέον οδηγίες και βοήθεια αν χρειαστεί.

Κι αν όλα αυτά δε σας φαίνονται και πολύ κατατοπιστικά, υπάρχει πάντα η λύση της πινέζας της google.



Οδηγίες Πρόσβασης1
Οδηγίες Πρόσβασης2
Οδηγίες Πρόσβασης3

Check Rates
ESPA