για &

» Blog

4os ΚΡΕΚΟΝΙΑΝ RUN στα Λαγκάδια

Την Κυριακή 20 Αυγούστου 2023 (10:00) θα διεξαχθεί στα Λαγκάδια Αρκαδίας ο 4ος Κρεκόνιαν Αγών, με αγώνες 15 χλμ. και 5 χλμ.

Ο αγώνας διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο των Εν Αττική Λαγκαδινών.

Για την καλύτερη διοργάνωση του αγώνα και για να προσφέρουμε στους δρομείς την καλύτερη φροντίδα, οι θέσεις συμμετοχής θα είναι 300.

Ο αγώνας δρόμου 5 χλμ. (Το Μονοπάτι των Μαστόρων) θα λάβει χώρα στις 10:15 το πρωί της Κυριακής 20 Αυγούστου 2023 με σημείο εκκίνησης το γήπεδο στην Αγία Παρασκευή Λαγκαδίων και τερματισμό το Μνημείο του Λαγκαδινού Κτίστη στην είσοδο του οικισμού των Λαγκαδίων. Θα διεξαχθεί επί της Ε. Ο. Τριπόλεως - Πύργου (όλα άσφαλτος) πάνω στο παλιό μονοπάτι των Λαγκαδινώνμαστόρων.

Ο αγώνας 15 χλμ. (Η Αγιοδουλειά) θα λάβει χώρα στις 10:00 το πρωί της Κυριακής 20 Αυγούστου 2023, με σημείο εκκίνησης το γήπεδο στην Αγία Παρασκευή Λαγκαδίων και τερματισμό το Μνημείο του Λαγκαδινού Κτίστη στην είσοδο του οικισμού των Λαγκαδίων.

Τα πρώτα 6 χλμ. θα διεξαχθούν επί της Ε. Ο. Τριπόλεως - Πύργου, τα επόμενα 6 χλμ.. στο βουνό πάνω ακριβώς από το χωριό σε αγροτικό ασφάλτινο δρόμο (εκ των οποίων 2 χλμ.
χωματόδρομο) και τα υπόλοιπα 3 χλμ. στο παλιό μονοπάτι των Λαγκαδινών μαστόρων. Θα υπάρχουν 4 σημεία υδροδοσίας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν δρομείς ηλικίας άνω των 16 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.


>> Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: εδώ

>> Δείτε το promo spot της (περισυνής) διαδρομής στο youtube

>>  Για ακόμη Περισσότερες πληροφορίες, το event στο facebook ενημερώνεται τακτικά.





Check Rates
ESPA